Betalingswijzen


Betalingen kunnen geschieden op een van de wijze zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan uw bestelling kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin  het te betalen bedrag. 

Betaling vooruit middels overboeking per bank of giro 
In geval van betaling vooruit middels overboeking per bank of giro  dient betaling volledig binnen 7 dagen na orderdatum door www.am-rijbewijs.nl  te zijn ontvangen, waarna de bestelling zal worden verzonden. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van www.am-rijbewijs.nl. U kunt het bedrag overboeken op Girorekening 5085820 t.a.v.
Dirk Post te  IJsselstein.

Betaling  middels ideal

Wat is iDEAL? 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Hoe werkt iDEAL? 
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: 
Benieuwd hoe dat nou eigenlijk werkt, betalen met iDEAL? Aan de hand van deze demo laten we u stap voor stap zien hoe de betaling plaatsvindt. Van winkelwagentje tot en met betaalbevestiging.

U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is!
                              Start Demo
Voordelen voor u als consument 
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden: 

Wat moet ik doen om met iDEAL te kunnen betalen? 
Betalen met iDEAL is het betalen van uw internet aankopen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen. 

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen  met iDEAL betalen! 

iDEAL wordt ondersteund door:      abn   fortis        postbank     rabobank        sns